Banner

Ημερολόγιο

 

 

 

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού του Δήμου Ιωαννιτών δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του  Περιφερειακού Επιχειρησιακού  Πρόγραμματος  ¨Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση¨ και σήμερα  χρηματοδοτούνται από την Ελληνική Εταιρία  Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στο πλαίσιο  του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Η στήριξη των γονιών και ιδιαίτερα της εργαζόμενης μητέρας, στο συνδυασμό και την πολυπλοκότητα των ρόλων που καλείται να παίξει, με την εξασφάλιση χρόνου για εργασία αλλά και προσωπικού ελεύθερου χρόνου.
  • Η εξασφάλιση χώρου και χρόνου για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της κοινωνικότητας των παιδιών και η έξοδος τους από την απομόνωση και την παθητικότητα.
  • Η ένταξη των παιδιών στην τοπική κοινωνία με συμμετοχή στις εκδηλώσεις και συνεργασία με φορείς και θεσμούς της κοινότητας προκειμένου να δημιουργηθεί συνείδηση αυριανών ¨πολιτών¨ στα παιδιά.
  • Η  καταπολέμηση των προκαταλήψεων και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου.

ΚΔΑΠ  Διευρυμένου Δήμου Ιωαννιτών:

 

 

Διεύθυνση
ΚΑ Φεβρουαρίου και Κύργιου 2, Ιωάννινα.
Τηλέφωνο: 2651083940
email: webmaster@pkdi.gr, pkioannina@gmail.com